La Reial fa 10 anys

L’Associació d’Amics i Comerciants de la plaça Reial dona el tret de sortida a la celebració del seu 20è aniversari amb la inauguració de l’exposició “Línia de Fuga”.

“Línia de Fuga” és un projecte d’Oak Stories, la Fundació Setba i l’Associació d’Amics i Comerciants de la plaça Reial amb el suport de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona. Es tracta d’una exposició fotogràfica, a l’aire lliure, que es podrà veure des del 5 al 25 de març de 2019 a la plaça Reial. El projecte fotogràfic relaciona i contextualitza persones migrants, refugiades i demandants d’asil a Barcelona. I ho fa narrant la història de 10 d’aquests nouvinguts que viuen a la nostra ciutat.

Com diu el títol de l’exposició, la personalitat desperta i viva de l’Associació d’Amics i Comerciants de la plaça Reial ha posicionat al llarg d’aquests 20 anys la plaça Reial com un autèntic “punt de fuga”, un espai emblemàtic on conflueixen i succeeixen infinites realitats alhora.

Aquest projecte evidencia la visió holística de l’associació i és una declaració d’intencions del seu afany per crear sinergies i complicitats amb els actors culturals i socials de la ciutat.

L’entitat programa anualment més de 150 activitats d’educació, culturals, musicals, esportives, gastronòmiques i infantils per a tots els públics a la plaça. Amb motiu de la celebració del seu 20è aniversari, l’Associació ha intensificat la seva programació i anunciarà cites ineludibles per aquest any.